Joyanna Adams

Nobody's Opinion

Nobody’s Email: The Trick of The Trick Question

Nobody Gets Email

Here’s a bit of silliness for a Saturday morning, that could have very well been written by Lindsey Graham…
Good luck!
(Thanks to J.R. )
*****************
Hello,confused baby two
   Many of us are of the age where we   ask        
      ARE WE SLOWING DOWN OR ARE WE STILL
      ”THE WAY WE WERE”..
   The below 11 questions will be an indication that
   ”we still have it” or ”we are a wee bit off our game”…
********************


1. Johnny’s mother had three children. The first child was named
April. The second child was named May.
…What was the third child’s name?
 

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches
tall and he wears size 13 sneakers
….What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered,
…what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole
…that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English language
…is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer.
….How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.
…Why not?

8. What was the President’s name
…in 1975?

9. If you were running a race,
…and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say,
… “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field,
….how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

 


Here are the Answers1. Johnny’s mother had three children. The first child was named
April. The second child was named May. What was the third child’s
name?
Answer: Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches
tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in
the world?
Answer: Mt. Everest; it just wasn’t discovered yet. [You’re not very
good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three
feet by four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English language is always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the
summer. How is this possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera
to take pictures.

8. What was the President ‘s name in 1975?
Answer: Same as is it now – Barack Obama

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place,
what place would you be in now?
Answer: You would be in 2nd place. Well, you passed the person in
second place, not first.

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The
yolk of the egg is white”?
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the
other field, how many haystacks would he have if he combined them all
in another field?
Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.
~~~~~~~~~

July 11, 2015 - Posted by | humor |

3 Comments »

  1. A butcher who weighs meat ? Nah. Pull the other one. He weighs his thumb.

    Like

    Comment by Amfortas | July 11, 2015 | Reply

  2. I think those questions may have caused permanent damage to my brain.

    Like

    Comment by snopercod | July 11, 2015 | Reply

  3. I’m frikened Mummy.

    Like

    Comment by spookmoor | July 11, 2015 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: